Начини на плащане KidMag.eu

детски дрехи KidMag.eu

Онлайн с карта през системата на MyPOS

При онлайн плащането с карта се изисква да въведете 3D парола за безопасност. Паролата можете да получите от обслужващата Ви банка. Видовете банкови карти, които приемаме са: Visa и MasterCard.

С Наложен платеж чрез Пощенски паричен превод (ППП)

Заплащането на поръчан продукт се осъществява в момента на доставка. Тази услуга Ви дава още възможност да получите своя платежен документ при доставка на място. Начислява се допълнителна такса съгласно тарифата на Доставчика.

Банков път с платежно нареждане или онлайн. 

Необходимо е да направите превод на сумата  на направената поръчка по фирмената сметка на магазина. Поръчката Ви ще бъде изпълнена след получаване на банковия превод.

Можете да заплатите Вашата поръчка по следната банкова сметка: 

Получател: ДРЕХИ БГ ООД

IBAN сметка: BG80INTF40015025606138    BIC: INTFBGSF

Е Pay

Сигурно и надеждно плащане гарантирано от EPay.bg. Комуникацията е през протокол, който гарантира защитата на данните и плащането. Възстановяването на суми платени с EPay става по акаунта от който е платено, освен ако Потребителя не се е съгласил на друго.

Моля, имайте предвид, че в определени случаи е възможно някой от изброените начини на плащане в KidMag.eu да не е приложим. При плащане с банков превод цялата дължима сума по поръчката трябва да бъде заплатена в срок до 5 работни дни. В противен случай поръчката ще бъде автоматично анулирана.

С приемането на настоящите условия купувачът дава своето изрично и безусловно съгласие във всички случаи, освен при плащане с „Наложен платеж чрез ППП, да заплаща на Доставчика авансово, в пълен размер, продажната цена на всяка поръчана стока. При използване на „Наложен платеж ППП“ купувачът предава на куриера цялата дължима сума (включваща цената на стоката, цената за обработване, доставка и такса наложен платеж) и овластява куриера да предаде сумата за цена на стоката и всички разходи по доставката, обработката и плащането на Доставчика от негово име и за негова сметка.

ВАЖНО !!! При плащане с наложен платеж, банков превод или MyPOS може да Ви бъдат начислени такси/комисионни, определяни едностранно от съответния доставчик на услуга, банка/финансова институция.

ВАЖНО!!! Съгласно чл113, ал4 ЗДДС издаването на фактура или корекция по фактура се извършва до пет дни от датата на покупка. След изтичане на този срок Доставчикът няма ангажименти за издаване на фактура или корекция по вече издадена фактура.

ВАЖНО !!! Когато цената е договорена с отстъпка, използването на бонус точки, карти подарък, ваучери и др. подобни не е приложим