ДОСТАВКА

Доставка от kidmag – Ние, от KidMag, се стремим към бързина и професионализъм при доставката на Вашите поръчки, затова ползваме услугите на куриерска фирма “Спиди”.  
Доставяме до всяка точка на България в рамките на 1-2 работни дни. Може да получите пратката си до точно посочен от Вас адрес (независимо дали домашен или служебен) или до офис на „Спиди“ в съответното населено място.

 1. Поръчките се доставят както следва:
  • Два работни дни стандартен срок.
 2. При поръчки съдържащи продукти с различен срок на доставка, поръчката се доставя в срок на най-дългия срок на доставка за продукт в поръчката.
 3. Допустимо е удължаване на срока на доставка при непредвидени обстоятелства с до 5 работни дни.
 4. Поръчки се изпращат след потвърждение по е-мейл, факс или друг способ на комуникация в работни дни от понеделник до петък включително до 17:00 часа. Поръчки непотвърдени до 16:00 часа може да останат за изпращане в следващ работен ден.
 5. “Потвърдена” поръчка означава потвърждение за промяна на статуса на поръчката на ПОТВЪРДЕНА. Е-мейла за получена поръчка НЕ е потвърждение на поръчката.
 6. Доставки се извършват съгласно графика на куриерска фирма  Спиди. Обичайния срок за доставка е един работен ден след потвърждаването на поръчката /ако има офис на куриера в населеното място/. В селищата без офис на куриера, пратките пристигат в определените дни за разнос. За справка:
 7. СПИДИ: https://www.speedy.bg/bg/speedy-offices 
 8. Пратки не се доставят в неделя и официални празници!
 9. Цената на доставка от kidmag не е фиксирана, тя се изчислява автоматично от интегрираната системата на куриерските фирми. По време на поръчката Ви цената се изписва след като изберете метод на доставка и въведете адрес и можете да се ориентирате за точната стойност на доставката на Вашите продукти преди да сте финализирали поръчката си.

За Ваше удобство и за максимална коректност всяка поръчка пристига с опция “Преглед и тест”, без значение на каква стойност и от колко артикула се състои тя. Това Ви дава възможност да добиете по-ясна представа за продукта в момента на получаването му. В случай, че, поръчката не Ви удовлетворява, можете да я откажете веднага на куриера. В този случай заплащане стойността на доставката за връщането му.

ДРЕХИ БГ ООД